Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2010. Február 12. 07:01, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Festékbe burkolták a pucér modellt

Festékbe burkolták a pucér modellt

Abbey Clancy korunk egyik leghíresebb focista barátnője, és nem mellesleg az egyik legformásabb modell is, amit most lefestett testtel bizonyít.

A huszonnégy éves modellen először is nincs fürdőruha, másodszor pedig semmi más sem. Illetve a testét lefestette egy igen tehetséges művész, de ezt leszámítva totálisan meztelen. A fotók divatértéke így elég minimális, ellenben nagyon látványosak. Az ember első ránézésre meg sem mondaná, hogy valójában nem az angol válogatott meze van széttépve rajta. Abbey alternatív ruhaviseletét azért sajnos sokan nem fogják idén nyáron utánozni, pedig biztosan sok férfi örülne neki.

A liverpooli szépség pózolása valójában azért kapott helyett az SI kiadványában, hogy ezzel támogassák a nyári Világbajnokságra készülő angol válogatottat. A választás pedig azon okból esett Abbey-re, mert a vőlegénye, Peter Crouch a nemzeti tizenegy oszlopos tagja. Ha a győzelem a drukkerek külsején múlik, akkor a Háromoroszlánosok diadalmaskodnak majd.Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 05. 08:36, szerda | Bulvár

Ismét Budapestre jön a Depeche Mode

A koncertnek a Puskás Aréna ad otthont jövő nyáron.

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.