Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 09. 07:57, szombat | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Festett bikiniben meztelenkedik az Alkonyat sztárja, Ashley Greene

Festett bikiniben meztelenkedik az Alkonyat sztárja, Ashley Greene

A 22 éves Ashley Greene egy kalóriamentes üdítőital kedvéért szabadult meg a ruháitól. A tengerparton pózoló színésznő csupasz bőrét csupán testfesték takarja.

Az Alkonyat-filmekben a szexi vámpírlányt, Alice Cullent alakító színésznő a SoBe Lifewater nevű üdítőital hirdetéséhez vetkőzött meztelenre úgy, hogy ez első pillantásra nem is látszik. Az ifjú színésznő ugyanis némi festéken kívül semmi mást nem visel. A cég természetesen nem a "sex sells" jegyében jutott a pucércsajos hirdetés ötletére, hanem mert úgy gondolják, ha a hirdetett üdítő kalóriamentes, akkor teljesen logikus, hogy az azt hirdető modell pedig ruhamentes legyen. Greene így csak kétfajta testfestést visel a fotókon, egy rózsaszín, pikkelyes bikinit és egy szintén pikkelyeket utánzó, sárga egyrészes dresszt. A üdítőital gyíkocska-logóját idéző pikkelyeket Joanne Gair festette fel Greene-re. „Tizenkét óra alatt készült el a SoBe-mintázat, de nagyon megérte. Olyan élmény volt, amit sosem fogok elfelejteni" - nyilatkozta a fotózás után a színésznő.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.

2024. Július 10. 07:57, szerda | Bulvár

A törpemalacok nem kötődnek gazdájukhoz egy új tanulmány szerint

A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz