Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2010. Január 09. 07:57, szombat | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Festett bikiniben meztelenkedik az Alkonyat sztárja, Ashley Greene

Festett bikiniben meztelenkedik az Alkonyat sztárja, Ashley Greene

A 22 éves Ashley Greene egy kalóriamentes üdítőital kedvéért szabadult meg a ruháitól. A tengerparton pózoló színésznő csupasz bőrét csupán testfesték takarja.

Az Alkonyat-filmekben a szexi vámpírlányt, Alice Cullent alakító színésznő a SoBe Lifewater nevű üdítőital hirdetéséhez vetkőzött meztelenre úgy, hogy ez első pillantásra nem is látszik. Az ifjú színésznő ugyanis némi festéken kívül semmi mást nem visel. A cég természetesen nem a "sex sells" jegyében jutott a pucércsajos hirdetés ötletére, hanem mert úgy gondolják, ha a hirdetett üdítő kalóriamentes, akkor teljesen logikus, hogy az azt hirdető modell pedig ruhamentes legyen. Greene így csak kétfajta testfestést visel a fotókon, egy rózsaszín, pikkelyes bikinit és egy szintén pikkelyeket utánzó, sárga egyrészes dresszt. A üdítőital gyíkocska-logóját idéző pikkelyeket Joanne Gair festette fel Greene-re. „Tizenkét óra alatt készült el a SoBe-mintázat, de nagyon megérte. Olyan élmény volt, amit sosem fogok elfelejteni" - nyilatkozta a fotózás után a színésznő.Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.