Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 09. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Fia született a Szex és New York sztárjának

Fia született a Szex és New York sztárjának

Teljes titokban életet adott első közös gyermeküknek Cynthia Nixon leszbikus vőlegénye, Christine Marinoni.

Hétfőn ismét anya lett Cynthia Nixon, bár a csemetének nem ő, hanem szerelme, Christine Marinoni adott életet. A gólyahír teljesen váratlanul érte a világot, mivel a leszbikus pár nem jelentette be, hogy gyerekük lesz. Illetve eddig mindig azt mondták, hogy Christine tölti be a férfiszerepet kapcsolatukban, vagyis inkább Nixontól várhattuk volna, hogy teherbe esik. De valószínűleg Marinoni is át szerette volna élni a születés csodáját, ami menyasszonyának már kétszer megadatott. De ezt nem erősítették meg, ahogy a biológiai apa kiléte is titokban maradt. Csak annyit árultak el, hogy kisfiúk lett.

A Szex és New York Mirandája és az emberjogi aktivista lassan hét éve élnek együtt. Románcuk anno nagy port kavart, mivel a magát addig heteronak valló Cynthia gyermekei apját hagyta el Christine miatt. Két esztendeje már jegyben járnak, de addig nem házasodnak össze, amíg azt nem tehetik meg hivatalosan a Nagy Almában is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.