Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Szeptember 06. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Fiatal lovagja van a színésznőnek

Fiatal lovagja van a színésznőnek

Minnie Driver nem az a tipikus bombázó, mégis sikerült a sztárhölgyek egyik kedvenc egyéjszakás kaland partnerét meghódítania.

 Megérne egy külön könyvet Minnie Driver szerelmi élete, olyan dolgokban volt része. Matt Damon több millió tévénéző előtt szakított vele élő adásban, három éves gyermeke apjának pontos kiléte pedig még mindig nem ismert. Most pedig egy tőle tizenegy esztendővel fiatalabb modellel jár. Az Oscar-jelölt színésznőt és Matthew Felkert strandolás közben sikerült lencsevégre kapni, és a képek alapján igencsak nagy a szerelem köztük.

Igaz, a harmincéves szőke szépfiú általában mindig nagyon odavan a híres partnerhölgyeiért, akikből bőven megfordultak mellette az elmúlt időszakban. Volt viszonya Halle Berry-vel, Selma Blairrel, Jennifer Anistonnal és Kate Winslettel is. De Britney-t szintén megpróbálta elcsábítani, amikor az énekesnő Toxic című klipjében együtt dolgoztak. Már ha a heves csókváltást lehet munkának nevezni...

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.