Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Október 31. 07:57, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Fiatal, szexi és iszonyatosan gazdag

Fiatal, szexi és iszonyatosan gazdag

29 éves Ivanka Trump amerikai üzletasszony, aki dolgozik, pedig anélkül is megélne. Tavaly vett neki az apukája egy ékszerházat. Könnyen megtehette, hiszen ő a híres milliárdos befektető, Donald Trump, akitől ha csak néhány százalék üzl

Az anyukájától a szépségét örökölte, de Ivanka nem annyira extravagáns, mint a mama, a cseh származású Ivana. A huszonkilenc éves lány a hatalmas Trump birodalom egyik örököseként nőtt fel, így az lett volna a szokványos, ha elzüllik és elkallódik, ő viszont egyetemen tanulta a közgazdasági ismereteket, és bár nem kellene, rendszeresen dolgozik a családi vállalkozásban.

Ivanka a Trump Organization alelnöke, de nem csak a fizetését veszi fel, tényleg be is jár. Emellett modellként dolgozik, s az apukáját azzal rémisztgette, hogy levetkőzik a Playboynak. Most már megnyugodhat a kedves papa, Ivanka ugyanis egy éve férjhez ment. Azt nem tudni, hogy ő maga akart-e akkora felhajtást, de a szüleit ismerve, talán ők erőltették a fényűzést. Csak a menyasszonyi ruhája 23 millió dollárba került, saját ékszerüzleteiből pedig 50 milliónyi csecsebecsét aggatott magára. A lagzin számos híresség tette tiszteletét, ott volt Natalie Portman és Russell Crowe. Meglepő módon a vőlegény szintén jól menő üzletember, egyebek mellett a New York Observer tulajdonosa.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült