Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Február 10. 16:32, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Fidesz: a baloldal csak segélyt adna munka helyett

Fidesz: a baloldal csak segélyt adna munka helyett

A Fidesz szerint az MSZP azokat használja "biodíszletnek", akiket korábban tönkretettek, erre bizonyíték "a szocialisták kampánymenete" - közölte a párt országgyűlési frakciója vasárnap az MTI-vel.

A közlemény szerint a Fidesz-kormány munkát, a baloldal segélyt kínál azoknak az embereknek, akik e nélkül csak tartós munkanélküliségre lennének ítélve.

A szocialisták most is szemrebbenés nélkül a legrászorultabbak szemébe hazudnak - áll a közleményben -, az MSZP mélyen hallgat ezek előtt az emberek előtt, hogy ha a baloldalon múlna, akkor a minimálbér és közfoglalkoztatási bér 32 ezer forinttal csökkenne, vagyis harmadával keresne kevesebbet minden minimálbéres, minden álláskereső, minden közfoglalkoztatott.

A Fidesz szerint az MSZP ugyanazt a veszélyes politikát folytatná, amivel a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány tönkretette az országot, amely a szegényeket mindig csak kihasználta, de soha nem segítette, amelyet 2010-ben a magyar emberek kisöpörtek.

Ezzel szemben a jelenlegi kormány az emberek oldalán áll: ma a legrászorultabbak segély helyett munkát, a gyermeket nevelők adókedvezményt kapnak, és minden családnak csökken a rezsije - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.

2024. Május 08. 07:42, szerda | Belföld

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti