Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Június 29. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Filmbe illő jelenet – rendőrautók törtek az üldözésben

Filmbe illő jelenet – rendőrautók törtek az üldözésben

Belerohant az úton keresztben álló rendőrautóba egy ellenőrzés elől menekülő autós Győr közelében. A mosonmagyaróvári járőrök pedig a menekülő autónak ütköztek. Az eset során hárman sérültek meg, köztük egy rendőr is.

Hétfőn este állítottak meg a mosonmagyaróvári járőrök ellenőrzésre egy autót a városban. Mikor a gépkocsi csomagtartóját akarták megnézni, a sofőr gázt adott, s elmenekült. A rendőrök üldözőbe vették a Chevrolet-t, mely utasaival együtt a Győr határában felállított rendőrségi útzárig menekült. A menekülők belehajtottak az úton keresztben álló rendőrségi Fordba, az üldöző rendőrautó pedig a Chevrolet hátuljának ütközött. A karambolsorozatban a menekülő autó sofőrje és utasa, valamint egy rendőr sérült meg könnyebben. A megállított gépkocsi csomagtartójából csempészett cigaretta került elő. A rendőrség eljárást indított a menekülő sofőrrel szemben.



HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.