Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Július 24. 07:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Filmbe illő jelenetek a fővárosban: halálra gázolták a rendőrt

Filmbe illő jelenetek a fővárosban: halálra gázolták a rendőrt

Autós üldözés közben halálra gázoltak egy rendőrt Budapesten, a Keleti pályaudvarnál.

A rendőrök a XIV. kerületben, egy forgalom elől elzárt területen akartak megállítani egy fekete BMW-t, de az nem állt meg. Végül a IX. kerületi Gubacsi útnál tudták feltartóztatni a férfi sofőrt és utasát, egy nőt előállítottak. Úgy tudni, a zászlós rálőtt a BMW-re, mielőtt elütötték volna.

A belügyminiszter a kormányszóvivői tájékoztatón részleteket még nem tudott mondani. A vizsgálat jelen pillanatban is folyik az ügyészség bevonásával - közölte Pintér Sándor. Hozzátette: „szolgálata ellátása közben érte kollégánkat ez a baleset, én főt hajtok előtte, meg a beosztott állomány előtt".


(hírTV)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.