Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 11. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Filmszerepet kapott a Barátok közt egykori szexbombája

Filmszerepet kapott a Barátok közt egykori szexbombája

Az Üvegtigris harmadik részének női főszerepében a volt Barátok közt-sztárt, Szabó Erikát láthatjuk majd, akinek ez lesz az első alakítása a filmvásznon. A szexi színésznő Nikit, a dögös modellt játssza, aki gyönyörű és ellenáll

"Szerepemből adódóan sejthető, hogy lesznek olyan jelenetek, ahol nagyobb hangsúlyt kap a külsőm, de erről nem árulhatok el többet. Most következnek a számomra izgalmasabb felvételek, amelyek valódi, emberi konfliktusokról szólnak, és színészileg kihívást jelentenek" - mondta a Napi Ásznak Erika, aki ősztől a színművészeti egyetemen tanul.


Mint mondja: szerencse, hogy még most, a nyári hónapokban zajlik a forgatás, hiszen az egyetem hallgatói az első két évben nem szerepelhetnek filmben. A december 16-ától látható, akciódús és erotikától sem mentes mozi szereplői között jól menő ügyvédként Kamarás Iván, rámenős feleségként pedig Pikali Gerda is feltűnik majd.


STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült