Városlista
2024. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2011. Augusztus 31. 14:30, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Fódi Ákos lehet az új Fásy Sztár - Videó

Fódi Ákos lehet az új Fásy Sztár - Videó

Ismét bekerülhet egy tehetségkutató verseny döntőjébe egy győri versenyző.

A Fásy Szupersztár 2011. Tehetségkutató verseny elődöntőjéből ugyanis bejutott a középdöntőbe Fódi Ákos is, akit élőzenés és karaoke estekről ismerhet a város közönsége.

A Fásy Szupersztár 2011 stábja négy előválogatón közel hatezer jelentkezőt hallgatott meg, közülük csupán 73-an kerültek be a versenybe. A lezajlott elődöntőből azonban már csak 20 versenyző jutott be a középdöntőbe, ahol már a „főtábláért” énekelhetnek. A versenyt szeptember 4.-én rendezik meg Budapesten. Ez egy három napos monstre rendezvény lesz a Népligetben, ahol nagy örömünkre ismét szurkolhatunk egy győrinek, Fekete Dávid és Szíj Melinda után Fódi Ákosért küldhetünk szavazatokat a Fásy Szupersztár 2011 SMS számaira.

- Immár hatodik éve működik az a háromfős csapat, amellyel Jolly Joker együttes néven rendezünk Győrben és környékén élőzenés és karaoke partykat. Ez alatt a hat év alatt megtanultuk, hogy mindent a saját erőnkből és tehetségünkből kell elérnünk, ám sokszor még ez is kevés, rengeteg kapcsolatra is szükség van ahhoz, hogy előre tudjunk lépni. Szerencsére a kemény munkánknak köszönhetően itt Győrben már elég jól ismernek bennünket.

- Hogyan kerültél kapcsolatba a Fásy Ádám nevével fémjelzett produkcióval?

- Az interneten találtam meg Fásy felhívását, hogy tehetségkutató versenyt rendeznek. Úgy gondoltam, hogy ez egy kiváló lehetőség arra, hogy újabb ismeretségeket szerezzek a szakmában, új kapuk nyíljanak meg előttem, ezért jelentkeztem a meghallgatásra. Az előválogatáson megfeleltem és így bekerülhettem az elődöntőbe, ahol Flipper Öcsi Gina című számát énekeltem. Úgy tűnik tetszett a produkcióm a szakmai zsűrinek, hiszen, továbbjutottam a középdöntőbe.

- Ott is folytatódik a Rock&Roll vonal, vagy valami mást próbálsz?

- Éppen a napokban kaptam egy tanácsot egy énektanártól, hogy induljak új produkcióval, hiszen ezen a megmérettetésen egyéni hangzásokat, fazonokat keresnek, nem pedig olyanokat, akik egyszerűen megpróbálják leutánozni egy előadó hanghordozását, előadásmódját. Nos, ebben a kérdésben még nem döntöttem, de mivel nagyon közel van a középdöntő, hamarosan döntést kell hoznom.

- Ha már említetted, jársz énektanárhoz?

- Ezt sokan megkérdezik tőlem, de azt kell mondanom, hogy nem. Minden produkcióra egyedül készülök fel. Persze azt is tudom, hogy előbb- utóbb elkerülhetetlen lesz egy profi tanár segítsége.

- Hogyan tudnak segíteni neked a győriek a versenyben?

- Emelt díjas SMS-eket küldhetnek a 06 90/ 642 404-es számra, a szöveg pedig, amit el kell küldeni az a „szuper 100”. Az sms ára: 250 Ft ÁFA (62 Ft). Van egy olyan szám is, ahol egyetlen SMS-sel 10 szavazatot küldhetnek el, ez pedig a 06 90/ 619 904. Az sms ára: 1600 Ft ÁFA (400 Ft)

 


 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.