Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. December 12. 15:23, kedd | Külföld
Forrás: ESQR

Fókuszban a minőség: újabb nemzetközi elismerésben részesült a magyar ügynökség

Fókuszban a minőség: újabb nemzetközi elismerésben részesült a magyar ügynökség

„Arany kategóriában” díjazta az ESQR a Lounge Groupot a Dubajban megrendezett gálán.

A 2023-as esztendőben Dubajban, a Burdzs Kalifa szomszédságában található Dusit Thani szállodában rendezte meg szokásos díjátadó gáláját az ESQR (European Society for Quality Research). A Quality Achievements Awards névre keresztelt, a fókuszba a minőséget helyező eseményen a legkülönbözőbb szektorokat képviselő, munkájával és eredményeivel kitűnő vállalatok, szervezetek és egyének részesültek elismerésben, akik kivételes elkötelezettségről és erőfeszítésről tettek tanúbizonyságot. Negyvenegy ország képviselte magát a világ minden tájáról, és a díj történetében először magyar céget is jutalmaztak. A Lounge Group „Arany kategóriában” vehetett át elismerést.

„Azt gondolom, hogy ez a díj hatalmas elismerés és megtiszteltetés a teljes cégcsoport számára, hiszen a kollégák, valamint a vezetőség minőségi munkáját értékeli és jutalmazza egy független, nemzetközi zsűri. Emellett külön büszkeség, hogy olyan cégek mellé sorakoztunk fel, amelyek tevékenységükkel nagy hatással vannak a világ gazdaságára, legyen szó akár a BMW Groupról, a Philipsről vagy a United Airlinesról. Mi sem szimbolizálhatja jobban a díj értékét, minthogy a fejlesztések és innovációk városában, Dubajban adták át. A következő években is az lesz az egyik legfontosabb célunk, hogy megőrizzük ezt az elismerést, ezáltal segítsük ügyfeleink sikereit is”- mondta el Molnár Máté, a Lounge Group vállalati kommunikációs vezetője.

Az ESQR egy független európai szervezet, amelynek székhelye Lausanne-ban (Svájc) található, és amely a minőségfejlesztési technikák elismerésével, továbbá kutatásával foglalkozik. A világ nagyvárosaiban évente megtartott konferenciáin és díjátadó ünnepségein keresztül pozitívan járul hozzá a minőségkultúrához. Elismeri a kiválóságot, megosztja a megfelelőség-értékelési gyakorlatokat, segíti az innovációt és a hálózatépítést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.