Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. November 02. 13:45, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Földrengés volt éjjel, amely után sokan nehezen aludtak el

Földrengés volt éjjel, amely után sokan nehezen aludtak el

"Nem akarta elhinni a párom, hogy földrengést éreztem egy óra körül, éjszaka! Olyan volt, mintha megcsúszott volna az ágy alattam, és a polcon a váza is megmozdult."

"Egy másodpercig tarthatott, mire felfogtam, már vége is volt" - mondja egy kisbácsai szemtanú az InfoGyőrnek. Ilyen és ehhez hasonló érzések kerítették hatalmukba azokat, akik elég éberen alszanak ahhoz, hogy érzékeljék a földrengést. Adyvárosi tudósítónk pedig azt mondja, rendesen csörömpöltek a szekrényben a poharak, fent a hetediken nagyon lehetett érezni.

Mozgott a föld Ikrényben, Kónyban és Győrben is, a lakosok is bejelentették az eseményt. Semmiben és senkiben nem okozott kárt a rengés. Horváth László, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletes főhadnagyának tájékoztatása szerint éjszaka megyénkben a Richter skála szerinti 3, 8 erősségű rengés nem ad okot pánikra.

Címkék: földrengés, Győrben

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.