Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2023. Június 24. 08:15, szombat | Helyi

Folytatódik a 30 éves sikertörténet Győrben

Folytatódik a 30 éves sikertörténet Győrben

Az Audi Hungaria különleges és inspiratív helyszínen, termékei és szolgáltatásai széles palettáját, valamint új stratégiáját bemutatva ünnepelte 30 éves jubileumát.

A Budapesten, a Millenárison rendezett eseményen Gerd Walker, az AUDI AG termelésért és logisztikáért felelős igazgatótanácsi tagja, az Audi Hungaria felügyelőbizottságának elnöke kiemelte az Audi Hungaria központi szerepét az AUDI AG nemzetközi termelési hálózatában, Xavier Ros, az AUDI AG személyügyért felelős igazgatótanácsi tagja elismerően beszélt az Audi Hungaria munkatársainak elmúlt 30 évben nyújtott teljesítményéről, míg Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere a vállalat magyar gazdaságban betöltött szerepét méltatta.

Az Audi Hungaria közel 12 000 munkatársával az ország egyik legnagyobb, egyben Magyarország legvonzóbb munkáltatója. A vállalat az általa biztosított korszerű munkakörnyezetért, az atipikus és rugalmas foglalkoztatásért és az egyedálló juttatási csomagokért elnyerte a Családbarát Munkahely védjegy tanúsítványt.

Címkék: Audi AG, Gerd Walker, győr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 15. 08:11, csütörtök | Helyi

Még nem kell aggódni a FLIRT miatt Győrben

A járványügyi szabályok betartásával megelőzhető, hogy iskolakezdéskor berobbanjanak a fertőző megbetegedések.

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.