Városlista
2021. augusztus 6, péntek - Berta

Hírek

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány konzorciumi partnereivel együtt valósítja meg ezt a projektet, melynek célja a vállalkozás indítását tervező, alkalmas szemlélettel rendelkező álláskeresők és fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk
indítására.

A projekt európai uniós forrásból, a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg,
összesen 632,79 millió forintvissza nem térítendő támogatásból.

A GINOP-5.1.9-17 felhívás keretében egy komplex fejlesztési program elvégzése után a vállalkozás indítását tervező 30 év alatti fiatalok és 30 év feletti álláskeresők 4.573.800 Ft vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek a Magyar Államkincstártól.

A Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projekt folyatódik, és az első képzések már elkezdődtek az egész régióban.

Az első képzés június 30-án indult el Győrben. A megyében minden héten két újabb képzés indul különböző helyszíneken. A képzés többek között elengedhetetlen ismereteket ad a résztvevők számára a vállalkozási elképzelésük kidolgozásához és üzleti tervük elkészítéséhez.

A projekt valamennyi rendezvényére a www.3000000.hu weboldalunkon keresztül lehet jelentkezni, a szabad helyek függvényében. A honlapon a 30 év felettiek részére a regisztrációs lehetőség nem elérhető, mert a regisztráltak száma nagymértékben meghaladta a támogatásban részesíthetők számát ebben a korcsoportban. A program továbbra is várja a 30 év alatti vállalkozni vágyók
jelentkezését.

A projektről bővebb információ a www.3000000.hu oldalon olvasható.

További információ kérhető:

Bányai Péter – szakmai projektvezető
+36-96/512-531

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat