Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Március 22. 14:45, csütörtök | Bulvár

FORDULAT! Lagzi Lajcsit megmentették

FORDULAT! Lagzi Lajcsit megmentették

Különös fordulat történt Lagzi Lajcsi ügyében, valaki kifizette a zenész százmilliós tartozását a közművek felé.

Szerdán kezdődött volna meg Lagzi Lajcsi pere, amelyben gáz-, víz-, illetve áramlopással vádolták, a zenész ügyvédje azonban olyan dokumentumokat mutatott be a bíróságnak, amik szerint Lajcsi már nem tartozik a közműveknek.

Az érintett szolgáltatók, az Égáz-Dégáz, az E-On, valamint a TIGÁZ-DSO Kft. is igazolta, hogy a zenész százmilliós tartozása már nem áll fenn, csupán a kötbér és a műszaki beavatkozások költségére tartanak még igényt.

Lajcsi a Borsnak határozottan állította, hogy ő nem fizetett ki semmit, ügyvédje szerint a fogyasztók rendezhették a számlát.

"A vádiratban öt fogyasztási hely és öt közműszolgáltató szerepel, több szerződésről van szó. A fogyasztók gazdasági társaságok, de ezek egyikének sem tulajdonosa, sem Galambos Lajos, sem a többi vádlott." – magyarázta.

A szolgáltatóknak ugyan már nincsen kára, ettől azonban a büntetőeljárás még nem szűnik meg automatikusan: ha felmerül bűncselekményre okot adó körülmény, azt továbbra is ki kell vizsgálni.

Forrás: origo.hu

Főkép: Szabó Gábor - Origo - Lagzi Lajcsi ügyvédjével a Budaörsi Járásbíróságon 2017 júniusában

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.