Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2017. November 23. 15:30, csütörtök | Bulvár

Forgatás közben ütöttek el stábtagot az Ázsia Expresszben

Forgatás közben ütöttek el stábtagot az Ázsia Expresszben

A stoppoló játékosok mellett nem ritka, hogy nyolcvannal húznak el a teherautók, de nekik nem lett bajuk. A stáb egyik tagját viszont egy kitolató autó ütötte el.

A TV2-n futó Ázsia Expressz egyik alapeleme a stoppolás, hiszen a cél az, hogy a versenyző párok Vietnámból Laoszon és Kambodzsán át jussanak el Thaiföldre úgy, hogy napi egy dollárjuk van erre.

Az 5000 kilométeres távot stoppolás nélkül nem is tudnák leküzdeni, ezért a játékosok alapos útmutatást kaptak, hogyan kell stoppolni - írja az Origo. Bár a realityben sokszor látni, hogy majdnem az út közepén áll a magyar celebpár, amikor nyolcvannal elhúz mellettük néhány teherautó, a versenyzőknek mégsem lett semmi bajuk.

//tv2.hu/musoraink/azsia_expressz/249314_muri-eniko-valamit-nagyon-nem-jol-csinalunk-ebben-a-jatekban.html

Egy stábtagot viszont elütött egy parkolóból kitolató autó, igaz, nagy baja neki sem lett. "Nagy baja neki sem lett. Amúgy végig magyar mentőorvos és helyi biztonsági szolgálat kísérte a csapatot, a kinti stáb meg tíz éve gyártja ezt a műsort, volt tapasztalat" - mondta az Origónak Kocsis Rita és Fülöp Dávid kreatív producerek.

Forrás: nlcafe.hu

Fotó: life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 16. 11:07, kedd | Bulvár

Rengetegen buliztak a Sziget fesztiválon

Számításaink szerint mintegy 450 ezren buliztak az idei Szigeten. A nyitónap teltházas volt, további kettő, a pénteki és a szombati csaknem teltházas - mondta a fesztivál főszervezője hétfőn este az MTI-nek.

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.

2022. Augusztus 15. 08:03, hétfő | Bulvár

Hosszú: ha úszom tovább, ennél jobban szeretnék felkészülni

A hazai rendezésű világbajnokság után Hosszú Katinka elfáradt, és nem tudott megfelelően felkészülni a Rómában zajló Európa-bajnokságra.