Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2013. Július 11. 11:21, csütörtök | Helyi
Forrás: gyor.hu

Forgalmi rend változás Győrben a beszakadt út miatt

Forgalmi rend változás Győrben a beszakadt út miatt

A beszakadt útburkolat miatt a körforgalom negyed cikkelye nem járható, ezért jelentősebb torlódások alakultak ki a Szent István úton, az Újlak utcában.

A torládások enyhítése érdekében július 10-én délutántól új forgalmi rendet vezettek be. Az Útkezelő Szervezet megszüntette a körforgalmi szabályozást, a rendelkezésre álló körpálya területén, sárga burkolati jelekkel, bólyákkal és jelzőtáblákkal kétsávos felületet alakítottak ki az út helyreállításáig. Az átszervezett forgalomtechnikai megoldásnak az az előnye, hogy Marcalváros irányából a 821-es sz. főúti felüljáró felől, el lehet jutni a Petőfi-hídra, Zechmeister útra, Újváros felől pedig balra lehet fordulni a Zechmeister út irányába. A Munkácsy út, Árpád út, Nagy Jenő utca továbbra is csak a Szent István út felől közelíthető meg, oda továbbra is kerülő úton lehet eljutni.

Az új forgalmi rend miatt kérnek minden közlekedőt, hogy körültekintően közlekedjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 09:13, kedd | Helyi

Megváltozott a Pannon-Víz címe

Érdekes változás történt a Pannon-Víz Zrt. életében, ugyanis a társaság Országút u. 4. szám alatti székhelyének és egyben központi irodaházának címe több mint 50 év után Imaház u. 1. számra változott.

2024. Május 21. 08:10, kedd | Helyi

A Kocka nem csak a külföldieket vonzza

A Széchenyi István Egyetem és az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (OIF) Nyugat dunántúli Regionális Igazgatósága közötti jó kapcsolat a hallgatók és vendégprofesszorok érdekében jött létre.

2024. Május 21. 07:16, kedd | Helyi

Korszerű várakozási feltételeket teremtettek a győri kórházban

A győri kórház három épületében, valamint a Szent Imre úton lévő rendelőintézetben is érintőkijelzős automaták fogadják a szakrendelésre érkezőket. Az új rendszer ötven különböző szakrendelésen működik már.

2024. Május 20. 09:15, hétfő | Helyi

Világranglista: a legjobbak közé került a győri egyetem

A lista készítői egyebek mellett vizsgálták a publikációk idézettségét és a kutatásból származó bevételeket.