Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 19. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Forró csókot váltottak a szép színésznők

Forró csókot váltottak a szép színésznők

A férfitársadalom szexi kis karácsonyi ajándékot kap majd a mozikban decemberben, hiszen a Fekete hattyú című filmet Natalie Portman és Mila Kunis forró szerelmi jelenetei színesítik majd.

Azok után, hogy újjáélesztette Mickey Rourke karrierjét, Darren Aronofsky most még nagyobb tettet vitt véghez. A zseniális rendező úr ugyanis leszbikus szeretőkké gyúrta Mila Kunis és Natalie Portman párosát. A szépséges színésznők pedig igazán kietettek magukért, legalábbis a stábtagok szerint hölgyek közt ennyire hihető szerelmi jelenetek még nem voltak láthatóak a vásznon. Ebből egyelőre még csak az első csók szcénája került a nyilvánosság elé, de már ez is sokaknál fog heves vérnyomás emelkedést okozni. A sokkal több meztelenséget tartalmazó interakciókat pedig majd decemberben a filmszínházakban láthatjuk majd. 



A Fekete hattyú forgatásán Natalie nemcsak Milával került közeli kapcsolatba. Ugyanis rátalált a szerelem a stáb balett oktatója személyében. Bár a románc apró szépséghibája, hogy Benjamin Millepied akkoriban még házas volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült