Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2010. Január 27. 06:40, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Forró zsírt rántott magára a kislány

Forró zsírt rántott magára a kislány

Mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani azt a kislányt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután forró zsírt rántott magára családja timári lakóházában.

A szerencsétlenség még pénteken történt a Tokajhoz közeli, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen, de a miskolci kórházból csak e hét elején tettek bejelentést az esetről. Az eddigi információk szerint egy helybéli asszony hurkát sütött a konyhai tűzhelyén, amikor hároméves kislánya valahogy magára rántotta a forró zsírt tartalmazó edényt. A szerencsétlenül járt kislányt mentőhelikopterrel szállították a miskolci kórház égési osztályára, sérülései életveszélyesek. A történtek pontos körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rakamazi őrse közigazgatási eljárásban vizsgálja.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 08:16, csütörtök | Kék hírek

Amerikai katonának adta ki magát, több alkalommal is utalt neki pénzt a magyarországi nő

A balatonalmádi sértett megismerkedett egy magát amerikai katonának valló személlyel az egyik közösségi portálon.

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt

2023. November 24. 10:15, péntek | Kék hírek

Másfél év alatt 171 millió forintot szerzett idős áldozatától a csaló

Különösen nagy kárt okozó csalás, sikkasztás és gondozási kötelezettség elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy idős, beteg embert kihasználó 52 éves férfi ellen.

2023. November 24. 06:00, péntek | Kék hírek

Tényleges életfogytiglanra ítélték az apát, aki álmukban végzett lányaival Aszódon

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte elsőfokon a Budapest Környéki Törvényszék a férfit, aki a hozzá kapcsolattartásra érkező két lányát álmukban megölte Aszódon - közölte a bíróság az MTI-vel csütörtökön.