Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2010. Január 27. 06:40, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Forró zsírt rántott magára a kislány

Forró zsírt rántott magára a kislány

Mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani azt a kislányt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután forró zsírt rántott magára családja timári lakóházában.

A szerencsétlenség még pénteken történt a Tokajhoz közeli, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen, de a miskolci kórházból csak e hét elején tettek bejelentést az esetről. Az eddigi információk szerint egy helybéli asszony hurkát sütött a konyhai tűzhelyén, amikor hároméves kislánya valahogy magára rántotta a forró zsírt tartalmazó edényt. A szerencsétlenül járt kislányt mentőhelikopterrel szállították a miskolci kórház égési osztályára, sérülései életveszélyesek. A történtek pontos körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rakamazi őrse közigazgatási eljárásban vizsgálja.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.