Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Augusztus 26. 07:49, szombat | Életmód

Fotelből ágy? Kattints és megtudod hogyan!

Fotelből ágy? Kattints és megtudod hogyan!

Zseniális magyar találmány forradalmasítja a bútor piacot. Hiszen mindennapi helyzetekre kínál megoldást a Paq fotel.

A bútor úgy lett kitalálva, hogy napközben fotelként vagy éjjeli szekrényként funkcionál, este pedig ágyként használható. Használata rém egyszerű, csak össze vagy épp szét kell cipzárazni és már használhatjuk is kedvünk szerint.

Nagyon praktikus tud lenni a kis életterekkel rendelkezőknek is, hiszen mindig ott a dilemma, hogy hogyan rendezzük be a néhány négyzetméteres szobát úgy, hogy az kényelmes legyen és ne túlzsúfolt. Ilyenkor általában kompromisszumokat kell kötnünk. Itt jön képbe a Paq fotel, ugyanis nagyon kicsi helyet foglal és még praktikus is, amellett, hogy szemet gyönyörködtető. De nem csak akkor jó, ha kéznél van, ha kicsi a tér, hiszen a váratlanul betoppanó vagy több napra is maradó vendégeket, legalább van hova fektetni.

De, hogy is kezdődött minden?
Akkor kezdődött, amikor a Paq fotel megalkotója új helyre költözött, mindösszesen egy ajándékba kapott szivacsmatrac társaságában. A matrac sok helyet foglalt és nem is nézett ki valami jól. Jó lett volna egy fotel is, ezért megpróbálkozott annak megalkotásával, de akárhogy is csűrte csavart a szivacsot, sehogy se sikerült. Hosszú hónapos töprengéssel és próbálkozásokkal eltöltött idő után, egyik nap egy papír téglalapból hengert hajtogatott, benyomta az egyik oldalát, ami ettől úgy nézett ki, mint egy szék. Ezt az elvet követve még aznap este elkészült az első fotel prototípusa.


Azóta már kinőtte magát és bárki számára elérhető ez a remek kis design bútor, a következő színekben: piros, zöld, kék, narancs, lila. Minden Paq fotel belső része szürke, így lényegében, mi dönthetjük el, hogy melyik színt válasszuk. Tisztítása egyszerű, csak le kell cipzárazni a huzatot és mosógépben kimosni.

Egy kis kedvcsináló hozzá :)

Ha érdekesnek találod, akkor kattints ide és nézelődj:
http://maform.hu/products/paq-chairhu
Képek és videó forrása:http://maform.hu/products/paq-chairhu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 08:02, kedd | Életmód

A szúnyogok ellen bevetett kémiai kezelések visszafogott használatát javasolják a Pécsi Tudományegyetem szakemberei

A csípőszúnyogok állományának gyérítésére bevetett, Magyarországon is széles körben alkalmazott pyrethroid-alapú kémiai kezelések visszafogott használatára hívják fel a figyelmet a PTE VNL szakemberei.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Életmód

A Magyar Posta saját halottjának tekinti a Szankon elhunyt kézbesítőt

A Magyar Posta saját halottjának tekinti a Szank településen elhunyt kézbesítőt, akit munkavégzés közben rovarcsípés ért, és a fellépő allergiás reakció következtében meghalt - közölte a Magyar Posta Zrt. pénteken az MTI-vel.