Városlista
2024. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2010. Július 29. 14:25, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Fotókiállítás a 25 éves Forma–1 Magyar Nagydíjról

Fotókiállítás a 25 éves Forma–1 Magyar Nagydíjról

Nyolcvan fotó segítségével ismerhetik meg az érdeklődők az idén 25 éves Forma–1 Magyar Nagydíj történetét. A tárlat szerdán nyílik Budapesten, a Westend City Center földszintjén, a Ferdinánd téren - mondta László Katalin, a bevás

Hetvenkét tablón nyolcvan képet állítanak ki szerdán a bevásárlóközpont földszintjén, a Ferdinánd téren. A Forma-1 Magyar Nagydíj 25. születésnapjára nyíló tárlat időrendi sorrendben mutatja be a Hungaroring történetét, a képeken nem csak a régi és a korszerű autók szerepelnek, de a különböző versenyzőket is meg lehet majd nézni a fotókon. A szerda délután 14 óra 30 perckor kezdődött megnyitó vendége Jamie Alguersuari is, a Scruderia Toro Rosso pilótája, aki 19 évével a legfiatalabb pilótaként mutatkozott be tavaly a Forma-1 világában. A tárlat augusztus 15-ig látogatható.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 14. 07:49, hétfő | Belföld

A héten csendes, őszi idő várható, több-kevesebb napsütéssel

Kedden ugyan elszórtan előfordulhat eső, zápor, de alapvetően csendes, őszi idő várható a jövő héten több-kevesebb napsütéssel és 20 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel.

2024. Október 14. 07:43, hétfő | Belföld

Magyar Nemzet: Orbán Viktor gazdasági programot hirdetett a kormánypártok kihelyezett frakcióülésén

Orbán Viktor miniszterelnök gazdasági programot hirdetett a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén vasárnap Esztergomban.

2024. Október 14. 07:42, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Berlinben tárgyal

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este a német fővárosba utazik, ahol részt vesz a Berlini Folyamat 10. csúcstalálkozóján - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

2024. Október 13. 08:56, vasárnap | Belföld

Nagy Márton: a gyors bérkonvergencia a kormány egyik új gazdaságpolitikai célkitűzése

A jövő évtől 3-6 százalék között alakulhat a GDP növekedési üteme, ehhez társul a gazdasági növekedésen alapuló gyors bérkonvergencia, ami a kormány egyik új gazdaságpolitikai célkitűzése