Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Június 04. 11:41, kedd | Belföld

Főzés közben égett halálra egy veszprémi nyugdíjas

Főzés közben égett halálra egy veszprémi nyugdíjas

Lángra kapott egy 72 éves asszony ruhája. Összeégett testét az egyik barátnője fedezte fel, miután a szomszédoknak feltűnt a füst a lépcsőházban - írta meg a Bors.

Bablevest készített Erzsike, amikor megtörtént a tragédia. A társasház lakói vették észre, hogy tűz van, mert már a lépcsőházban terjengett a sűrű füst.

"Még dél körül átmentem hozzá, én vittem neki a kolozsvári szalonnát is, azt mondta, abból szeretne valami finomat főzni." - idézte az asszony könnyeivel küzködő barátnőjének szavait a lap.

" Nem sokkal később a felsőbb emeletről rohantak le hozzám, hogy Erzsikétől füst gomolyog ki. Azonnal átszaladtunk. Amikor bementünk, már tudtuk, hogy nagy a baj, ugyanis vágni lehetett a füstöt már az előszobában is.
Ahogy beljebb értünk, láttuk, hogy Erzsikénk már fekszik, akkor valószínűleg már nem élt. Sosem fogom elfelejteni azt a látványt."- tette hozzá.

Az asszonynak a ruháját kapott lángra. Az életét már nem lehetett megmenteni.

Forrás: origo.hu

Címkék: nyugdíjas, tűz, veszprém

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.