Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2014. Június 17. 09:23, kedd | Bulvár
Forrás: Fény Pont Média

Fradi szauna a zöld-fehér BL-csapattal Siklóson

Fradi szauna a zöld-fehér BL-csapattal Siklóson

A hétvégén egy gálamérkőzésre került sor Siklóson, ahol a Hotel Castello Termal Spa csapata az FTC 1995-ös Bajnokok Ligája csapatával csapott össze.

Az eredmény 2-2 re állt a játékidő végén így büntető rúgásokra került sor, a hetesekben a Fradi bizonyult jobbnak így megnyerte a gálamérkőzés t. A Fradiban többek között pályára lépett: Keller József, Szűcs Mihály és a még mindig aktív Lisztes Krisztián.

Fradi szauna a zöld-fehér BL-csapattal Siklóson

A Fradi BL csapata egy nagyon összetartó brigád nem volt ez máshogy a hétvégén sem a meccs előtti estén közös borkóstoláson vett részt a csapat. A társaság többek közt a szaunát is kipróbálta erről a Grashoppersnek gólt vágó Lisztes Krisztián mesélt:

„Egyedül mentem be a szaunába mert tudniillik rólam, hogy nem nagyon bírom. Mikor már vagy 5 perce bent ültem és kiindulni igyekeztem, akkor láttam, hogy az emberek nagyon mocorognak, mert itt most valami különleges jön, ők már tudták, amit én nem, hogy itt most szauna szeánsz fog következni még hozzá Fradi. Belépett egy csinos szauna mester hölgy és elindította a Fradi himnuszt a szám vége felé észrevette, hogy én is ott ülök és erre felhívta a szaunában tartózkodó többi ember figyelmét is. Nagy-nagy boldogsággal töltött el hogy egykori Fradi játékosként részt vehettem ezen a szeánszon és én, aki nem bírtam a szaunát végül 15 perc múlva jöttem ki. Nagyon jól érezte magát a csapat ezen a hétvégé és én merem mindenkinek ajánlani a siklósi szauna szeánszokat, mert senki sem tudhatja, hogy mi fog történni vele”.

Fradi szauna a zöld-fehér BL-csapattal Siklóson

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.