Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Március 04. 17:30, szerda | Belföld

Francia vállalat vette meg a budapesti New York Palotát

Francia vállalat vette meg a budapesti New York Palotát

A Covivio és a Värde Partners még az év elején egyeztek meg a nyolc luxusszálloda eladásáról. A nyolc hotel eladási értéke összesen 537 millió euró.

A felvásárolt nyolc luxushotel között szerepelnek a Budapest VII. kerületében található rangos New York Residence és New York Palace hotelek is. Az utóbbi - amely tavaly ünnepelte a 125. születésnapját - ad otthont a világhírű New York Kávéháznak is.

A fennmaradó hat hotel további, a turisták körében szintén nagy népszerűségnek örvendő európai városokban található, mint például Firenzében, Rómában, Párizsban és Velencében.

A New York Residence és a New York Palace, csak úgy, mint a prágai Hotel Carlo felvásárlása során a Coviviot egy vezető nemzetközi ügyvédi iroda, a Schoenherr képviselte, amely számos irodát működtet Közép-és Kelet-Európa különböző városaiban.

Az új tulajdonos, a Covivio egy, a 2000-es évek elején alapított francia befektetési és fejlesztési vállalat, mely elsősorban irodai ingatlanokra, szállodákra és lakóingatlanokra specializálódott - közölte a Schoenherr Ügyvédi Iroda.

Forrás: origo.hu

Kép: hirado.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.