Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2010. December 15. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: Revita TV

Franciaországba vagy Ausztriába szeretnek leginkább síelni a győri sportbarátok

Franciaországba vagy Ausztriába szeretnek leginkább síelni a győri sportbarátok

Bár már tart a síszezon, egyre kevesebben foglalnak utat irodán keresztül. A cégek megérzik a csökkenést, az elmúlt években jó 15 százalékkal esett vissza a forgalmuk az egyéni szervezések miatt. Öröm az ürömben, hogy mind többen búc

November és december az úgynevezett besízőtúrák ideje, a sportolni vágyók általában egy hétvégét töltenek el, főként az osztrák gleccsereken. Az árak szinte változatlanok, 3 nap félpanzióval és pályabérlettel nagyjából 45 ezer forintba kerül. A főszezon január-februárban lesz, Ausztria mellett Olasz- és Franciaország a legkedveltebb uticél. Akkor 80 ezerért síelhetünk egy hetet, ám ezt sokan nem tudják kigazdálkodni.

Reményre adhat okot az utazási irodáknak, hogy az év utolsó napjaiban sokan útra kelnek. Egyre többen szeretnék a szilvesztert is a hegyekben tölteni.

Pontos idegenforgalmi adatokkal nem tudnak szolgálni a szervezők, hiszen sok utas interneten foglal szállást vagy egyénileg intézi az ezzel kapcsolatos ügyeket. Emiatt egyre csökken a téli forgalom, fellendülésre ezután sem számítanak a cégek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.

2024. Szeptember 08. 08:14, vasárnap | Helyi

Indul az új évad a Vaskakasban

Négy új előadással készül a 2024/25-ös évadra a Vaskakas Bábszínház.

2024. Szeptember 08. 07:13, vasárnap | Helyi

Szobrot állítottak szülőfalujában a hősi halált halt győri szerzetesnővérről

Életnagyságú bronz szobrot állítottak Mária Sebalda nővér tiszteletére szülőfalujában Érsekvadkerten. A Győrben hősi halált halt ápoló így halála után 79 évvel később végre hazatért.

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.