Városlista
2024. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2011. Augusztus 07. 18:00, vasárnap | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Frei Tamás Győrbe is elhozta a világ ízeit! Café Frei kávézó és étterem nyílt a városban

Frei Tamás Győrbe is elhozta a világ ízeit! Café Frei kávézó és étterem nyílt a városban

Frei Tamást, a népszerű televízióst talán nem nagyon kell bemutatni senkinek, néhány éve új "műfajba" kezdett: beleszeretett a minőségi kávézásba. A kávé és ami mögötte van! Ismerd meg a világ kávékonyháit!

A Frei márkanév alatt futó kávé – kizárólag arabica típusú – "AA" minősítésű, azaz kézzel kétszer átválogatott kávészemekből áll. A pörkölést már Magyarországon, egy szécsényi üzemben végzik, s a Frei kávézókban egyedi, kézműves gyártású kávégéppel főzik készre az ízes nedűt.

Nem lesz ez másként Győrben sem, ahol augusztus 6-án, szombaton nyílt a legújabb Café Frei, a Czuczor G. u. és a Csillag köz sarkán (a volt Darius Club helyén).

Az ínyenc kávékülönlegességek mellett változatos tapas falatkákat kóstolhatunk, s persze a finom teák és sörök szerelmesei is megtalálják a számításaikat a Kolumbiát idéző kávézóban. A kávézóban már a különleges berendezés is messzi tájak hangulatát idézi: a rusztikus, a kolumbiai zászló piros-sárga-kék színei mellett a több mint tíz méter magas, több szinten átívelő vízesés teremt egzotikus atmoszférát.

Képgaléria az újonnan nyílt győri Cafe Frei kávézóról!

A kávélapon több mint félszáz különböző kávé szerepel, amelyek még a kávéimádóknak is okozhatnak meglepetést!

Mindegyik kávé kérhető koffeinmentes változatban is, amelyet a megszokottól eltérő, úgynevezett svájci módszerrel készítenek.

A Cafe Frei a világ kedvenc kávéit és süteményeit hozza el Magyarországra! Céljuk, hogy akár kávéházainkban, akár otthon, ébredés után valódi kávéélményben, igazi világkörüli "ízutazásban" lehessen része bárkinek. Csúcsminőség - verhetetlen áron! Ez a Cafe Frei!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.