Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2018. Január 11. 13:17, csütörtök | Bulvár

Friderikusz Sándor visszatér!

Friderikusz Sándor visszatér!

Friderikusz Sándor az ATV-től és a TV2-től való távozása után egy időre eltűnt a nyilvánosság elől. január 21-én azonban visszatér. Ezúttal rádiósként. Hiányzott? Igen!

Egy korábbi interjújában elárulta, hozzá volt szokva, hogy pályafutása során akadnak olyan 1-2 éves időszakok, amikor éppen nem a médiában dolgozik.

Friderikusz – alkalmi szereplését leszámítva – azután tűnt el a médiából, hogy megszakadt közös munkája Hajdú Péterrel, a 2015-ben a TV2-n elindított Összezárva Friderikusszal című műsor producerével, annak ellenére, hogy a műsor rendkívül jó nézettséggel ment, a legnézettebb adás több mint 1,2 millió nézőt ültetett a televíziók elé a teljes lakosság körében. A műsorvezető 2016 márciusában, négy nappal a második évad forgatása előtt szerződést bontott Hajdú cégével, és távozott a csatornától. Távozását akkor azzal magyarázta, hogy ugyan szerette és szívesen csinálta ezt a műsort még akkor is, ha nem minden korábbi vendég volt kedvére való, de meggyőződése, hogy egy televíziós műsorkészítő, ha integer személyiség, nem tekinthet el attól a közegtől, amelyben a produktuma helyet kap, nem legitimálhat a jelenlétével olyan törekvéseket és magatartásokat, amelyeket mélységesen megvet és elítél.

Most azonban vége a Fridi-mentes időknek, ugyanis a legendás tévés visszatér.

Friderikusz pályája során többször is dolgozott már rádiósként. Pályáját a Magyar Rádiónál kezdte, de a Klubrádiónál is volt egy ideig műsora.

Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorral tér vissza a közéletbe, amit január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en kereshetnek a hallgatók.

Forrás: 24.hu

Kép: 89.5 Music Fm Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.