Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2016. Április 18. 15:32, hétfő | Bulvár
Forrás: HVG

FRISS: Lassan gyógyul Kulka János – csak az egyik karját tudja mozgatni

FRISS: Lassan gyógyul Kulka János – csak az egyik karját tudja mozgatni

A Katona József Színház művészét sztrók miatt szállították a kórházba, a műtétje után már lábadozik, de a teljes gyógyulástól még messze van.

Kulka családjának közleménye szerint a színész állapota súlyos, de észlelhető javulás – írja a Blikk. Az Amerikai úti Országos Klinika Idegtudományi Intézetben fekvő színész már magához tért, és a szemével kommunikálva képes reagálni a környezetére.

A lap színházi forrásai szerint azonban a múlt kedden sztrókkal kórházba szállított, majd életmentő műtéten átesett Kulka még nem tudja mozgatni a bal kezét. Sztrók esetében többeknél előfordul, hogy akár a teljes mozdulatlanságot követően a páciens újra tudta használni az addig nehezen, vagy egyáltalán nem mozgó végtagjait. A teljes gyógyulásra is számtalan példa van hasonló esetekben.

Nemrég derült ki a színészről, hogy már hat hete is műtötték, akkor hasi érműtét miatt kellett a kés alá feküdnie.

Időközben pedig amerikai fesztiválon díjazták: a kaliforniai Tiburon filmfesztiválon a Félvilágban nyújtott alakításáért tüntették ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.