Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. November 13. 17:22, kedd | Belföld

Frontális karambol, forgalommal szemben hajtott fel az M30-as autópályára

Frontális karambol, forgalommal szemben hajtott fel az M30-as autópályára

Baleset miatt lezárták az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalát kedden Sajópetri térségében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedd délelőtt az MTI-t.

Nem sokkal az első után újabb baleset történt a közelben.

Varga Rudolf közölte: a sajópetri felhajtó után, a 22-es kilométernél frontálisan összeütközött két személygépkocsi, a balesetben ketten megsérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a 3-as útra terelik a forgalmat.

Janasóczki Attila Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője később közölte: az első információk szerint a balesetet az okozta, hogy egy érvényes jogosítvány nélkül közlekedő idős férfi a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára.

Az első után nem sokkal újabb karambol történt a közelben. Az M30-as 21-es kilométerénél három kamion szenvedett utoléréses balesetet. Egy ember megsérült. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a forgalmat a 3-as és a 35-ös útra terelik.

Forrás: ma.hu

MTI Fotó: Vajda János

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.