Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. December 03. 19:51, kedd | Bulvár

Fulladni kezdett Zámbó Krisztián a színpadon

Fulladni kezdett Zámbó Krisztián a színpadon

Zámbó Krisztián váratlanul fulladni kezdett a színpadon. Úgy érzi, rosszulléte hátterében az elmúlt hónapok alatt felszedett pluszkilók állnak, ami nemcsak lelkileg viseli meg, hanem már fizikai tünetei is vannak.

"Szezon volt, megállás nélkül koncerteztem, és nem figyeltem oda magamra eléggé. Hajlamos vagyok a hízásra, fel is szaladt rám néhány kiló felesleg. Hullafáradt voltam, így energiám sem volt arra, hogy edzőterembe járjak. Aztán jött a pofon. Fulladoztam a színpadon, és folyt rólam a víz. Megijedtem. Konkrétan ruhát kellett volna cserélnem, miután véget ért a koncertem" - mesélte a rosszullétről a Ripostnak.

"Márciusban már negyven leszek. Érzem, hogy megy az idő, ezért is muszáj jobban odafigyelnem magamra. Eldöntöttem, hogy életmódot váltok, megpróbálok egészséges ételeket enni, és hetente edzőterembe járni. Szeretnék sokkal energikusabb és fittebb lenni, ami nemcsak az egészségem miatt fontos, hanem a hivatásom miatt is. Persze fogyni is szeretnék, mert nem jönnek rám a márkás, drága nadrágjaim" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Kép: Zámbó Krisztián / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.