Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. Május 23. 07:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Fürdőruhát vásárolt Bruce Willis

Fürdőruhát vásárolt Bruce Willis

A Nagymező utcában vásárolgatott Bruce Willis a családjával. A színész egy drapp nadrágban és fehér pólóban kísérte el kis családját az üzletbe, ahol felesége fürdőruhát vásárolt magának.

Bruce Willis visszatért hétvégén Cannesból, és ugyanolyan hétköznapi életet él, mint bármelyikünk. Hétfő délután éppen feleségét kísérte el vásárolni egy Nagymező utcai üzletbe.

"Emma fizetett, Bruce csak statiszta volt, ahogy az egy rendes férjhez illik, türelmesen várt, míg a mami vásárolt" - írta az egyik lelkes vásárló, aki csak hátulról fotózta le a sztárt, miután az üzlet alkalmazottai erre kérték. A szemtanúk szerint Bruce végig a karjában tartotta kislányukat, akit egyébként Magyarországon sikerült először lefotózniuk a paparazzóknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.