Városlista
2024. augusztus 9, péntek - Emőd

Hírek

2013. Május 23. 10:15, csütörtök | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Fürdőszobában „nevelgetett” vadkender

Fürdőszobában „nevelgetett” vadkender

A Soproni Rendőrkapitányság kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két huszonéves férfi ellen.

Meglepő helyszínt talált két soproni fiatalember a kábítószer termesztésére, egy lakás fürdőszobáját alakították ki a növény nevelésére.

Az öt darab, 120-140 cm magas zöld színű termesztett kendernek látszó növény erőteljes illata keltette fel a rendőrök figyelmét. A soproni lakásban találták a két huszonéves férfit, akik elismerték, hogy marihuánát szívtak.

Az összehangolt rendőri munka nyomán a kábítószergyanús növények lefoglalásra kerültek, hatóanyag tartalmukat vegyészszakértő vizsgálja. A két férfi ellen kábítószerrel való visszaélés vétsége miatt indított büntetőeljárást a Soproni Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 09:11, péntek | Helyi

Horgászok figyelem: Pontytelepítés hat helyszínen

Augusztus elsején 4200 kilogramm pontyot telepített kezelt vízeibe a megyei horgász szövetség.

2024. Augusztus 09. 08:10, péntek | Helyi

Változik szombaton a piac helyszíne

Rendezvény (a Barokk-esküvő) miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne augusztus 10-én, szombaton. A Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak.

2024. Augusztus 09. 07:13, péntek | Helyi

A rendőrség is kimondta, hogy az anya ölte meg a gyermekét, mielőtt végzett magával

Mára a rendőrség egyértelműen kizárta, hogy harmadik személy követte volna el a gyilkosságot a három éves kislány és édesanyja ellen május 15-én Kapuváron.

2024. Augusztus 08. 09:13, csütörtök | Helyi

Vasárnap játszik az ETO az MTK ellen

Az ETO FC Győr közösségi oldalán olvasható, hogy az eredetileg augusztus 10-ére kiírt találkozót vasárnapra halasztották.