Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2019. Szeptember 16. 06:57, hétfő | Külföld

Füst keletkezett a repülőgépen

Füst keletkezett a repülőgépen

Az utasok a vészcsúszdán hagyták el a gépet, de voltak közben nehézségek.

A Vueling Airbus A320-200N típusú gépe a spanyolországi Malagából Barcelonába tartott, és már leszálláshoz készült, amikor a személyzet azt jelezte, hogy az utastérben füst van. A repülő rendben leszállt, a majd a betonon az utasok a vészcsúszdákon hagyták el a fedélzetet – írja az Aviation Herald. Személyi sérülés nem történt.

Az egyik utas az EFE hírügynökségnek elmondta, hogy amikor a füst megjelent kabinban, arra kérték az utasokat, hogy a kezükkel fedjék el az arcukat, és hajoljanak le, de ez nem oldott meg semmit. Utána nedves törölközőket osztottak, de ezek későn érkeztek, és nem mindenkinek jutottak. A csúszdák az erős szél miatt nem voltak stabilak. Szerinte a személyzet nem volt eléggé felkészülve a helyzet kezelésére.

A légitársaság azt közölte, hogy füst miatt elsőbbségi leszállást kért a kapitány, és az utasok biztonságos módon hagyták el a fedélzetet. A füst keletkezésének okát egyelőre vizsgálják.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció - airportal.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:00, szerda | Külföld

Az Európai Bizottság folyósította Kijevnek a hitelkeret első részletét

Az Európai Bizottság kedden csaknem 4,2 milliárd eurót folyósított Ukrajnának az ukrán hitelkeret első részleteként - közölte a brüsszeli testület.

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Külföld

A vártnál jelentősebben romlott az augusztusi német gazdasági hangulatindex

Romlott a ZEW német gazdaságkutató intézet augusztusi, Németország következő hat hónapjára vonatkozó gazdasági hangulatindexe, az elemzők által becsültnél lényegesen nagyobb mértékben.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Külföld

Az Egyesült Államok szerint a héten számítani lehet iráni támadásra Izrael ellen

Az Egyesült Államok értékelése szerint ezen a héten számítani lehet Irán és hozzá kapcsolódó fegyveres szervezetek részéről Izrael elleni támadásra