Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Október 10. 14:52, péntek | Helyi sport
Forrás: Kovács Attila

Futballháború közeleg – Interjúözön az InfoGyőrön

Futballháború közeleg – Interjúözön az InfoGyőrön

Mit jelent egy magyar ember számára a román ­ magyar futballmérkőzés? Miért nézünk bele újfent több mint egymillióan a közszolgálati csatorna, mérkőzést magába foglaló sportműsorába?

Mert ez a szombati egy másfajta mérkőzés lesz. Hazánk legjobbjai egyen szerelést húznak, az arcok mögött megbújó egyéniségek pedig csapattá olvadva tizenöt millió magyar lelkét viszik ki a pályára. Azét is, akit ez éppen nem érdekel. De a Himnusz alatt borsodzó börrel vigyázzállásban megfeszülő kisgyerekét, és a Puskás góljainak emlékét fekete­fehérben őrző, erősen ősz urakét is.

Az InfoGyőr mindannyiuk kedvére próbál tenni, ugyanis a mérkőzés felvezetéseként a győri futball több, jeles képviselőjével készült beszélgetést tesz közzé, valamint kuriózumként egy erdélyi sportújságíró meglátásaival is gazdagítjuk a palettát.

Érdemes tehát figyelni weboldalunkat, de követőink a Facebookon sem maradnak le semmiről!

Hajrá Magyarok!

Kovács Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 08:14, péntek | Helyi

Az angol írásbelit is kipipálhatják

Az angol írásbelivel folytatódott az érettségi csütörtökön.

2024. Május 10. 07:13, péntek | Helyi

Két autószervizt is lebuktatott a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a kormányhivatal szakembereivel közösen tartottak ellenőrzéseket Győr-Moson-Sopron vármegyei autószervizekben.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.