Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Február 24. 10:20, péntek | PR
Forrás: Suntex.hu Kft.

Fűtés okosan...

Fűtés okosan...

Fő profilunk kazánok, kandallók, kályhák forgalmazása és pályázatírás, kivitelezés.

Az általunk forgalmazott készülékek: Edilkamin, OPOP, Attack és Prity pellet kazán, faelgázosító kazán, vízteres fatüzelésű kályha, légfűtéses fatüzelésű kályha, vegyes tüzelésű kazán, kandalló, napkollektor, használati meleg víz- és puffer tartály.

A faelgázosító kazán működésének lényege, hogy a fából maximális hőenergiát nyerjünk ki, így kevesebb tüzelőanyagra van szükség, ezáltal csökken a fűtés költsége. Nem igényel gyakori feltöltést, a hagyományos kazánnál lényegesen magasabb hatásfokkal működik (88-90%).

A pellet kazán optimális megoldás a családi házak fűtésére, amelynek segítségével akár 20 százalékkal olcsóbban lehet fűteni, mint gázzal. A pellet kazán pellettel működik, akár 93 %-os hatásfokot is elérhetünk és kevés hamu keletkezik. Fűtési komfortja megegyezik a gázéval.

A vízteres fatüzelésű kályha különféle burkolatokkal és színekben, bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszkedő stílusokban kapható. Környezetbarát fatüzelés és jelentős energia megtakarítás jellemzi. Működése lehetővé teszi a meleg víz ellátást a fűtési oldal felé, illetve használati meleg víz előállításához.

Reméljük ez a pár sor felkeltette érdeklődését és hamarosan felkeres bennünket, hogy további tájékoztatást adjunk cégünk milyen fűtési megoldási lehetőségekkel áll az Ön rendelkezésére!

A faelgázosító kazán sokoldalú felhasználhatóságáról, a pellet kazán alkalmazási lehetőségeiről és más termékeinkről további információkat, árakat, képeket honlapunkon és webshopunkban találhat: www.suncollector.hu és www.suncollector.hu/webshop

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.