Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Március 23. 11:45, szerda | Helyi
Forrás: ETO Győr honlapja

FUTSAL - KÖVETKEZNEK A MEGYEI DÖNTŐK

FUTSAL - KÖVETKEZNEK A MEGYEI DÖNTŐK

Csütörtökön a Győrladaméri Sportcsarnok ad otthont a futsalos U11-13-15 korosztály megyei döntőjének.

Az ETO fiú futsalosai három korosztályban - az Alapszakaszban nyújtott kiváló teljesítményük után - az országos középdöntőbe jutásért fognak játszani megyénk legjobb csapataival.

Először a két elődöntőt játsszák, majd közvetlen utána pedig a harmadik, de inkább az első helyért kell nagyot nyújtani reményeink szerint az ETO fiatal futsalosainak. Egy biztos a megyei Final Four győztese jut csak tovább, ezért óriási tétje van először az elődöntőknek, majd a hőn áhított döntőnek.

Az U11-es és az U13-as korosztályban nagyobb eséllyel juthatunk tovább, mivel két csapatunk is kvalifikálta magát az idei sorozatban. Még az is előfordulhat, – sikeres döntőbe jutáskor – hogy házi döntő fog majd dönteni csütörtökön. Ezekben a korosztályokban a nagypályások és a futsalosok alkotják a két csapatot.

U11

Az U11-es ETO Futsal ’A’ és ’B’ csapatát Pál László és Harnisch Ákos készítette fel, akik szerint készen állnak a legkisebbek a megmérettetésre.

Az ’B’ csapat a Jánossomorjával, az ’A’ csapat pedig a Győrújfaluval mérkőzik a döntőbe jutásért.

Pál László: A csütörtöki megyei döntőbe az U-11-es korosztályból két csapat került be, így megdupláztuk az esélyünket a tovább jutásra. Az ”ETO B”, mivel első helyen végzett a csoportban a Jánossomorjával kezd, míg az ”ETO A” a pontveszteség nélkül kvalifikált Győrújfaluval játszik. Az eddigi teljesítményeket figyelembe véve az „ETO A” helyzete a nehezebb. Mivel az első mérkőzés meghatározza a további lehetőségeinket, ezért mind mentálisan, mind fizikálisan felkészültünk rá. Az biztos, hogy minden játékos a pályán a maximumot fogja kiadni magából, de hogy ez mire lesz elég, az majd kiderül. Sérülés nem akadályozta a felkészülést, így a teljes keret rendelkezésre áll. A mai napi edzésen még rá hangolódunk a mérkőzésre, aztán egy kis pihenő után a győzelem reményében lépünk pályára. Hajrá fiúk, hajrá ETO!

Nyugat-Dunántúli Futsal U11 Döntő
2016.03.24 Győrladamér

09:00 ETO Futsal ’B’ – Jánossomorja
09:40 ETO Futsal ’A’ – Győrújfalu SE

10:30 1. mérkőzés vesztese – 2. mérkőzés vesztese
11:10 1. mérkőzés győztese – 2. mérkőzés győztese

U13

Az U13-asok, ha lehet még jobban teljesítettek az Alapszakaszban, a Rába ETO két futsalos kiválósága Juanra és Mitring Norbert egyengeti a fiúk töretlen fejlődését. Itt a futsalos ’A’-sok nyerték a csoportot, ők a Győrújfaluval, a nagypályás ’B’csapat pedig a Jánossomorját kapta.

Juanra: Az utolsó nagyszerű lehetőség, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek, hogyan tudunk teljesíteni. A döntőben megpróbáljuk megmutatni egész éves munkánk gyümölcsét. Most a legjobb csapatok ellen fogunk játszani, ezért a maximumot kell nyújtanunk, ha azt akarjuk, hogy jól szerepeljünk.

A fiúk rendkívül motiváltak, várják a csütörtöki izgalmas mérkőzéseket és a legjobbjukat szeretnék megmutatni.
Sajnos nem lesz velünk az első kapitányunk, mert megsérült, de sok jó képességű játékosunk van, akik képesek Őt pótolni és jól játszani.

Szeretnénk továbbjutni és ünnepelni a kapitányunkkal, de tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz, mert rajtunk kívül mind a 3 riválisunk nagyon jó csapat, és mindent megpróbálnak majd a sikerért megtenni.

Nyugat-Dunántúli Futsal U13 Döntő
2016.03.24 Győrladamér

12:00 ETO Futsal ’A’ – Győrújfalu SE
12:40 ETO Futsal ’B’ – Jánossomorja

13:30 1. mérkőzés vesztese – 2. mérkőzés vesztese
14:10 1. mérkőzés győztese – 2. mérkőzés győztese

U15

Az U15-ös csapat zárja a ladaméri Final Fourt, Büksi Zsolt irányításával, nagy fölénnyel nyerték meg az Alapszakaszt. A Győrújfalu SE ellen elődöntőznek, míg a másik ágon a Haladás meccsel a Barátok Győri FC-vel.

Büksi Zsolt edző: ,,- A csütörtöki mérkőzések megmutathatják, milyen szinten van csapatjátékunk és milyen pluszt tudnak játékosaink hozzáadni egy-egy meccshez komolyabb téthelyzetben. Míg az alapszakaszban 24 mérkőzésen dőlt el a csoportelsőség, addig a következő körben már nem lehet hibázni, hiszen az a csapat, amelyik veszít, az lemondhat az országos belépőről. Komolyan felkészültünk az előttünk álló összecsapásokra, fizikálisan és taktikailag is megfelelő állapotban vagyunk. Nagyon jó a hangulat a csapatnál, nincsenek betegeink, vagy sérültjeink, így minden adott a jó teljesítményhez és a megyei győzelemhez!"

Nyugat-Dunántúli Futsal U15 Döntő
2016.03.24 Győrladamér

15:00 ETO Futsal – Győrújfalu SE
15:50 Haladás – Barátok Győri FC

16:50 1. mérkőzés vesztese – 2. mérkőzés vesztese
17:40 1. mérkőzés győztese – 2. mérkőzés győztese

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.