Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2010. Január 13. 14:35, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Gaál Noémi különös fazonú blúzt viselt

Gaál Noémi különös fazonú blúzt viselt

Arra már volt precedens, hogy Gaál Noémi blúza "véletlenül" kigombolódott időjárás-jelentés közben, ám ezúttal sokkal valószínűbb, hogy a stylist eleve sokat láttató olyan ruhát adott Noémire.

Első látásra nehéz eldönteni, hogy ez a blúz szándékosan nyitott a mellrészénél, vagy csupán ismét öltözködési malőr történt. Jobban elnézve, ez a felső tényleg ilyen fazon, amely oldalról jól engedi láttatni Noémi melleit, aki melltartót sem visel.

Az időjós szoknyája sem sokkal marad el a blúzától: az első ránézésre konszolidált fazonú darab olyannyira fel van sliccelve, hogy lépés közben Noéminek szinte a bugyija is kilátszott belőle. A nagy kérdés: ezek után ki emlékszik arra, milyen időjárás várható másnap?


Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.

2021. Május 03. 08:00, hétfő | Bulvár

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia: megszünteti az úgynevezett titkos bizottságokat, amelyek miatt azzal vádolták az intézményt, hogy a díjak odaítélését korrupció övezi.

2021. Május 03. 06:34, hétfő | Bulvár

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet az észak-amerikai kasszasikerlistán.

2021. Április 30. 14:35, péntek | Bulvár

Gondozó nevel föl egy kengurukölyköt a Szegedi Vadasparkban

Gondozó nevel föl egy elárvult kölyök Bennett-kengurut (Macropus rufogriseus) a Szegedi Vadasparkban, a jövevény jó egészségnek örvend, nyáron csatlakozhat társaihoz - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató az MTI-t.