Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2010. Január 13. 14:35, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Gaál Noémi különös fazonú blúzt viselt

Gaál Noémi különös fazonú blúzt viselt

Arra már volt precedens, hogy Gaál Noémi blúza "véletlenül" kigombolódott időjárás-jelentés közben, ám ezúttal sokkal valószínűbb, hogy a stylist eleve sokat láttató olyan ruhát adott Noémire.

Első látásra nehéz eldönteni, hogy ez a blúz szándékosan nyitott a mellrészénél, vagy csupán ismét öltözködési malőr történt. Jobban elnézve, ez a felső tényleg ilyen fazon, amely oldalról jól engedi láttatni Noémi melleit, aki melltartót sem visel.

Az időjós szoknyája sem sokkal marad el a blúzától: az első ránézésre konszolidált fazonú darab olyannyira fel van sliccelve, hogy lépés közben Noéminek szinte a bugyija is kilátszott belőle. A nagy kérdés: ezek után ki emlékszik arra, milyen időjárás várható másnap?


Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.