Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2010. Február 11. 14:38, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Galambos Lajcsinak orvosi utasításra kellett visszahíznia 10 kilót!

Galambos Lajcsinak orvosi utasításra kellett visszahíznia 10 kilót!

Mindenki őt csodálta az elmúlt hónapokban, hiszen nem kevesebb, mint fél mázsát dobott le. Ám arra senki sem gondolt, hogy baj is lehet az önsanyargatásból, a hirtelen fogyásból. Pedig baj lett: a zenész szervezete csaknem összeomlott!

Az elmúlt hetekben nem volt olyan lap, televízió, amelyik ne dicsérte volna Lajcsit a szenzációs fogyásáért. Természetesen a népszerű zenész is büszke volt arra, hogy annyi sikertelen diéta és túlsúllyal megélt esztendő után végre megint nyolcassal kezdődik a kilóinak száma. Ám arról most beszél legelőször, hogy kis híján nagy ára lett 50 kilós fogyásának. Majdnem belehalt...

"Igazából senki sem merte a szemembe mondani, hogy butaságot csinálok ezzel a nagyszabású fogyókúrával! - kezdi Lajcsi. - Mindenki biztatott, dicsérgetett, és ezzel adta alám a lovat. Egyre elszántabban diétáztam, megesett, hogy két napig nem ettem semmit, csak vizet ittam. Most így, utólag már belátom, mínusz 30 kilónál meg kellett volna állnom. A siker azonban annyira megszédített, annyira élveztem, hogy fogyok, hogy képtelen voltam lestoppolni, vagy legalább lassítani. Mínusz 40-nél már éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem törődtem vele. Mínusz 50-nél pedig a szervezetem szabályosan kivágta a biztosítékot..."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.