Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2010. Február 11. 14:38, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Galambos Lajcsinak orvosi utasításra kellett visszahíznia 10 kilót!

Galambos Lajcsinak orvosi utasításra kellett visszahíznia 10 kilót!

Mindenki őt csodálta az elmúlt hónapokban, hiszen nem kevesebb, mint fél mázsát dobott le. Ám arra senki sem gondolt, hogy baj is lehet az önsanyargatásból, a hirtelen fogyásból. Pedig baj lett: a zenész szervezete csaknem összeomlott!

Az elmúlt hetekben nem volt olyan lap, televízió, amelyik ne dicsérte volna Lajcsit a szenzációs fogyásáért. Természetesen a népszerű zenész is büszke volt arra, hogy annyi sikertelen diéta és túlsúllyal megélt esztendő után végre megint nyolcassal kezdődik a kilóinak száma. Ám arról most beszél legelőször, hogy kis híján nagy ára lett 50 kilós fogyásának. Majdnem belehalt...

"Igazából senki sem merte a szemembe mondani, hogy butaságot csinálok ezzel a nagyszabású fogyókúrával! - kezdi Lajcsi. - Mindenki biztatott, dicsérgetett, és ezzel adta alám a lovat. Egyre elszántabban diétáztam, megesett, hogy két napig nem ettem semmit, csak vizet ittam. Most így, utólag már belátom, mínusz 30 kilónál meg kellett volna állnom. A siker azonban annyira megszédített, annyira élveztem, hogy fogyok, hogy képtelen voltam lestoppolni, vagy legalább lassítani. Mínusz 40-nél már éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem törődtem vele. Mínusz 50-nél pedig a szervezetem szabályosan kivágta a biztosítékot..."

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.