Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2016. Október 26. 09:51, szerda | Bulvár
Forrás: Palladio Orchestra

Gálvölgyi János szerint a zene könnyeket csal a szembe

Gálvölgyi János szerint a zene könnyeket csal a szembe

Videóüzenetben beszél a zene erejéről Gálvölgyi János.

A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas magyar színművész életében fontos szerepet játszanak a dallamok, ráadásul amellett, hogy rendszeres koncertre járó, saját lemezgyűjteménye is van.

"Nálam megállás nélkül szól a zene, nélküle nem is lenne igazi az életem. Szeretem a komolyzenét, a népzenét, a rockot, mindent meghallgatok. Óriási lemezgyűjteményem is van, legalább száz darabot tartok itthon régi bakelitekből, CD-kből, kazettákból. Szeretem hallgatni a zenét a régi lemezjátszómon, és nagyon tartok attól, hogy az MP3 térhódításával mi lesz majd velem, mert ahhoz már nem értek" - mondta Gálvölgyi János, aki rendszeres koncertlátogató is.

palladio

"Ha tehetem, járok koncertekre, de hál' istennek csak ritkán tehetem, mert van dolgom esténként a színházban. Tom Jones magyarországi koncertjein mindig ott vagyok például, és egymás után kétszer sikerült elkápráztatnia. Az ember azt gondolná, hogy a lemezeken minden szépen ki van cizellálva, de a koncerteken még csodálatosabb volt, életre szóló élményt nyújtott. A legközelebbi koncert ami tervben van, az a 100 gitáros egy színpadon Palladio Orchestra debütálás, bízom benne, hogy semmi nem gátol meg abban, hogy ott legyek" - tette hozzá Gálvölgyi, aki örömmel vállalta a videóüzenet elkészítését.

"Azért kértük fel Gálvölgyi Jánost az image filmünk főszereplőjének, mert ő ugyanazt a sokszínűséget képviseli a művészetben, mint a Palladio Orchestra a zenében" - tette hozzá Rácz László és Csapó Ádám, a Palladio Orchestra producerei.

Gálvölgyi János videóüzenete:

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

2023. December 05. 07:16, kedd | Bulvár

Dubai befektetők új városközpontot építenének Budapesten

Új \"millenniumi városközpont\" jöhet létre a Rákosrendező pályaudvar területén, mintegy 130 hektáron, amely a modern világvárosok sorába emeli Budapestet - jelentette be Lázár János építési és közlekedési miniszter.

2023. December 04. 09:20, hétfő | Bulvár

Nyuszikat mentettek ki egy égő épületből a tűzoltók

Egy vödörnyi nyulat mentettek a szentendrei önkéntes és a pomázi önkormányzati tűzoltók szombaton, amikor kigyulladt egy húsz négyzetméteres faház Pomázon, a Susnyár dűlőben.