Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Február 06. 12:40, hétfő | Helyi
Forrás: HírTv

Gáz a javából: a pénztárcánk is bánja majd a roppant hideg napokat

Gáz a javából: a pénztárcánk is bánja majd a roppant hideg napokat

A hideg időszak egy átlagos, nem átalányt fizető lakásnál 4-5, egy nagyobb családi háznál pedig akár 10 ezer forintos havi többletet is jelenthet - mondta vasárnap az E.ON Hungária Zrt. szóvivője Győrben.

- Jelenleg a napi kitárolás körülbelül 25 millió köbméter, ezt a kitárolási mennyiséget akár 60 napig is biztosítani tudjuk, de amennyiben szükségessé válna, akár ennek a dupláját, akár 55 millió köbméter kitárolását is biztosítani tudják a tárolóink - fogalmazott Egyházi Nikoletta.

Az E.ON Hungária Zrt. szóvivője vasárnap a Hír TV-nek elmondta: az E.ON földgáztárolóiban az elmúlt napokban körülbelül 4 millió köbméterrel nőtt a kitárolási mennyiség, az ellátásban pedig, amibe a lakosság, illetve az ipari fogyasztók ellátása tartozik, körülbelül 2 millió köbméterrel nőtt. Ez a megnövekedett gázmennyiség, illetve a hideg időjárás miatt a gázszámlákban egy lakossági fogyasztó esetében átlagosan 4-5 ezer forint többletet fog jelenteni, egy nagyobb családi ház esetében ez akár 10 ezer forint többletet is jelenthet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.