Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Április 02. 14:21, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Gera bizonyított a német bajnok ellen

Gera bizonyított a német bajnok ellen

A Gera Zoltánt végig soraiban tudó Fulham hazai pályán 2-1-re legyőzte a német bajnok Wolfsburg együttesét a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőjének csütörtöki első mérkőzésén.

A második félidőben Zamora révén a Fulham szerzett vezetést, aki Gera remek átadása után 17 méterről a jobb sarokba lőtt (1-0). A gól láthatóan megzavarta a vendégeket, hiszen négy perc múlva ismét Benaglio kapujában pihent a labda, Zamora ezúttal előkészítőként jeleskedett, passzát Damien Duff váltotta gólra (2-0). Pár perccel a második fulhami gól után jöhetett volna a szépítés, ám Dzeko ordító ziccerben a kapu fölé pörgette a labdát.



A hátralévő idő a németek fölényét hozta, akiknek a mérkőzés utolsó percében összejött a szépítés, Misimovic kisszöglet utáni beívelését Madlung fejelte a léc alá, fontos gólt szerezve ezzel csapatának (2-1).


(fourfourtwo.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.