Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 01. 07:47, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Gesztesi kíméli Claudiát?

Gesztesi kíméli Claudiát?

Lapinformációk szerint Gesztesi Károly szerelmes. Ismerősei és kollégái szerint a színész kivirult, látszik rajta, hogy végre boldog, de egyelőre nem kíván címlapra kerülni kedvesével.

 

A titokzatos hölgyről még kollégái faggatására sem hajlandó beszélni Gesztesi. Egy a Jóban Rosszban produkcióban dolgozó stábtag szerint, ha szerelmi életéről kérdezik, poénnal üti el. Így Gesztesi kedveséről csak annyit lehet tudni, hogy civil és szőke hajú.

 

Vajon mi lehet az oka, hogy amíg Gesztesi évekkel ezelőtt boldogan került címlapokra Claudiával az oldalán, most inkább menekül az újságírók elől. Lehetséges, hogy  megelégelte a sajtónyilvánosságot, ami a válása körüli hercehurcát kísérte, vagy csupán nem akarja volt felesége orra alá dörgölni boldogságát. A sors abszurditása, hogy amíg fél éve az ország Gesztesit sajnálta, hogy Claudia lépten-nyomon a Daróczival való boldogságáról beszél, most fordult a kocka.  Annyi bizonyos, hogy bár Gesztesinek akkoriban sok minden rosszul esett, most óvja volt feleségét, hogy Claudiának  a gyász mellett ne kelljen még exférje boldogságát is külön feldolgoznia.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.