Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 19. 14:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Gesztesi szakított

Gesztesi szakított

Alig néhány hónapja, hogy Gesztesi Károly lelkendezve mesélt a Best magazinnak új kedveséről, akit futás közben ismert meg. Bár lefotózni nem engedte a hölgyet, megígérte, ha egy év múlva még együtt lesznek, bemutatja a nyilvánosságna

Úgy tűnik, a színész nem tudott bízni a tartós boldogságban, és nem akarta nagydobra verni boldogságát.  A színész nem is bonyolódott a jövő tervezgetésébe, és házasságai felbomlásából is leszűrte a megfelelő konzekvenciákat. Akkoriban így vélekedett: "Túl a harmadik házasságomon az élet sajnos megmutatta, hogy nyolc év után is semmivé válhat minden" - mondta.



A hírek szerint legutóbbi kapcsolata is tönkrement, és azóta új nő társaságában mutatkozik és vele tervezi a nyaralását is. Viselkedése hátterében két dolog állhat. Előfordul, hogy úgy gondolja: a Claudiával való hosszú kapcsolata után inkább most nem kötné le magát, nem alakít ki komoly kapcsolatot, inkább csak a mának él. De az is lehetséges, hogy bármit is mond, a színész a mai napig nem tette túl magát válásán, és abban bízik, volt felesége egyszer csak visszatér az életébe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült