Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2016. Április 24. 22:17, vasárnap | Helyi
Forrás: Győri ETO KC

Gólgazdag meccsen nyertünk az Érd ellen

Gólgazdag meccsen nyertünk az Érd ellen

A K&H női kézilabda liga 1-8. rájátszásában az Érd ellen lépett pályára a Győri Audi ETO KC. A mérkőzés egyetlen percében sem volt kérdéses a győri fölény, a végére tizenhat gólos különbséggel nyert az Audi ETO.

Ambros Martín csapata a mérkőzés elején picit váratott magára az első találattal. Ezt követően azonban nem volt kérdéses, melyik csapat kezében van a karmesterpálca. A győri együttes nagyon szép támadásokkal, lerohanásokkal örvendeztette meg lekes szurkolótáborát. A hazai védőfal is stabilan működött, azonban az érdiek nem adták fel próbálkozásaikat, tizennégyszer tudtak eredményesek lenni a győri kapuban. Görbiczék azonban ettől hattal többször találtak a narancs-fekete kapuba.

A második félidőben még nagyobb turbóra kapcsolt a hazai gárda végig nagy iramot diktálva a mérkőzésen. Ambros Martín minden játékosának adott játéklehetőséget, sőt sok játékos több poszton is kipróbálhatta magát. A második harminc percben is gyönyörködhetett a győri közönség csodálatos megoldásokban. Láható volt igazi Görbiczes bejátszás, illetve egy szemfüles, majdnem egészpályás gólt is mutatott Görbe. Tíz győri játákos talált be az érdi kapuba. Sulland sorra értékesítette a büntetőket, szám szerint hatot, amit egy mezőnygóllal is megfejelt. Heidi is hét találatig jutott, Yvette hatig, Amorim pedig ötször bombázott Janurikék hálójába. Az utolsó percekben sérülését követően először a keretben lévő Tóth Gabi is pályára lépett, és az utolsó büntetőt értékesítette is. A végére az Érd kettős emberhátrányba került, de az idő lejárta miatt nem tudott a hazai csapat élni ezzel lehetőséggel. A gólgazdag talákozón majdnem hetven gól esett, ebből negyvenkettőig jutott az Audi ETO. Igazi örömkézilabdát láthatott a a győri közönség.

Szép volt Lányok! Hajrá ETO!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 09:13, péntek | Helyi

Indul a pótfelvételi: tavaly a Széchenyi-egyetem rekordot döntött

Július 30-tól indult a pótfelvételi: augusztus 7. éjfélig adhatják le jelentkezésüket azok, akik a július 24-ei ponthatárhúzáson egy intézménybe sem nyertek felvételt.

2024. Augusztus 02. 08:14, péntek | Helyi

Interaktív, játékos módon tanulnak angolul a táborozók

Angol nyelvi tábort tartanak a Generációk Házában, ahol a 4-10 éves gyermekek játékos formában tanulnak angolul beszélni.

2024. Augusztus 02. 07:12, péntek | Helyi

Omlásveszély: tényleg a körbekerítés a megoldás?

Győr három ikonikus épületét is körbekerítették „omlásveszély” miatt. Járdát, illetve parkolót zártak el emiatt.

2024. Augusztus 01. 09:14, csütörtök | Helyi

Vastapssal búcsúztatták a hívek Benkovich Ferenc atyát

Nem elköszönni, hanem megköszönni – ezzel a lelkülettel gyűlt össze a hatalmas tömeg a győri Szentlélek templomban, hogy utolsó miséjén hálát adjanak a plébánosért, akit kényszernyugdíjazott a püspöke.