Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2018. Február 23. 11:45, péntek | Bulvár

Gólyahír! Kulcsár Edina állapotos

Gólyahír! Kulcsár Edina állapotos

Kulcsár Edina később tervezte csak bejelenteni terhességét, de mivel a napokban több cikk megjelent erről, előrébb hozta. Közösségi oldalán az örömhír mellett a csalódottságáról is beszámolt a követőinek.

"A hír igaz! Nem igazán tudom leírni nektek, hogy mit is érzek! Egyelőre még én sem tudom felfogni, hogy kisbabánk lesz! Hihetetlenül boldog vagyok, hogy mi is átélhetjük ezt a csodát. Az az igazság, hogy még várni szerettünk volna a bejelentéssel, de a hasam rohamosan növekszik, így nem szeretném tovább rejtegetni, illetve sajnos már megjelent 1 vagy 2 cikk ezzel kapcsolatban a múlt héten.


Szomorúan tapasztaltam, hogy az emberek fittyet hánynak egy kismama kérésére,
csak azért, hogy megmutassák a világnak, ők írnak róla először, ezzel belegázolva az érzéseimbe. Habár még nagyon az elején vagyok, de már most is nagyon szép dologként élem meg ezt az időszakot. Én szerettem volna először megosztani veletek a nagy hírt, de ez most így alakult.

A babám egészsége érdekében hamar túltettem magam ezen, (hiszen nem szabad idegeskednem), de emberi oldalról nagyon csúnya dolognak tartom. Hiszek a sorsban, így azt gondolom ezt majd ő elrendezi! Most minden erőmmel az anyaságra szeretnék koncentrálni. Remélem ti is velünk együtt örültök majd a "kis Edina" vagy "kis Csuti" érkezésének, mert mi már nagyon várjuk!" - írta oldalán.

Forrás: origo.hu

Fotó: Vivien Borzi Photography- Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont: