Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2018. November 05. 14:35, hétfő | Bulvár

Gólyahír! Lilu babát vár

Gólyahír! Lilu babát vár

Az RTL Klub 42 éves műsorvezetője nagy örömhírt osztott meg a közösségi oldalán.

„Sokadszorra futok neki, hogy mit is írjak most... de az érzésekről nagyon nehéz beszélni, különösen, ha ekkora a boldogság... újra babát várunk" – írta oldalára a műsorvezető. Lilu ugyan anno a Z+ csatornán kezdte tévés karrierjét, egy fia már született.

2004 őszén, A rettegés foka című műsor forgatásán ismerkedett meg Árva László operatőrrel, a munkakapcsolatból pedig hamar szerelem, majd házasság lett. Fiuk, Dávid 2009 augusztusában született. 2005 januárjában a műsorvezető azzal került címlapra, hogy a házassága válságba került, amit Lilu sem tagadott. A házaspár azonban nem adta fel, mindent megtettek azért, hogy a kapcsolatukat megmentsék, és végül sikerrel jártak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a pár második gyermekét várja.

Forrás: femina.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.