Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2010. Október 21. 14:45, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Gólzápor a BL-rangadón

Gólzápor a BL-rangadón

Hétgólos meccs lett a Bajnokok Ligája főtáblájának 3. fordulójában az Inter-Tottenham rangadó. A másik két óriás, az MU és a Barcelona nem „csillogott” ennyire.

A milánóiak 4-3-ra nyertek a Tottenham ellen, úgy hogy már a második percben megszerezték a vezetést, majd a nyolcadikban 11-eshez és emberelőnyhöz jutottak. Harry Redknapp a szünetben rendet rakott a fejekben, így a londoniak a második játékrészben már nem kaptak gólt. Az angolok walesije, Gareth Bale pedig három kísértetiesen hasonló bombagóllal izgalmassá tette az utolsó másodperceket.

Az A csoport másik meccsén a Twente odahaza 1-1-et ért el a Bremennel. A Werder gólját a hollandok korábbi osztrák csatára, Marko Arnautovic szerezte.

A B csoportban a Lyon-Benfica találkozót a franciák nyerték 2-0-ra. A csoport másik mérkőzésén a Schalke-Hapoel Tel-Aviv felett aratott 3-1-es sikert. A C csoportban a Manchester United a török bajnokságot veretlenül vezető Bursasport 1-0-ra verte, a Rangers-Valencia 1-1-es döntetlennel zárult. A D csoportban ismét Lionel Messi volt a Barcelona megmentője, amely 2-0-ra nyert a Köbenhavn ellen. A csoport másik meccsén: Panathinaikosz-Rubin Kazany 0-0.

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.