Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2013. December 21. 12:50, szombat | Helyi sport
Forrás: MTI

Görbicz Anita és Tomori Zsuzsanna jelölt az év női kézilabdázója címre

Görbicz Anita és Tomori Zsuzsanna jelölt az év női kézilabdázója címre

Görbicz Anita és Tomori Zsuzsanna, a Győri Audi ETO KC, illetve az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa is jelölt az év legjobb női kézilabdázója címre.

A megméretést a handball-planet.com szaklap szervezi, szavazni január 5-ig lehet. A szakmai zsűri posztonként három játékost nevezett meg, Görbicz az irányítók, Tomori pedig a balátlövők között került fel a szűk listára.A Bajnokok Ligája-győztes győri csapatból további három játékos - a norvég Katrine Lunde a kapusok, a montenegrói Katarina Bulatovic a jobbátlövők, a norvég Heidi Löke pedig a beállók között - érintett, így ez az együttes "adja" a legtöbb jelöltet.

A férfiak december elején zárult versengésében Nagy László lett a legjobb jobbátlövő, összesítésben pedig a második helyen végzett az elsősorban irányítóként játszó horvát Domagoj Duvnjak mögött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 12:20, kedd | Sport

Kategóriagyőzelem a Fehérvár Ralin

Ákos és Tomi az előkelő első helyre terelte be a Skoda Fabia R2-őt a Fehérvár Rally-n!

2024. Augusztus 06. 09:12, kedd | Helyi

„Te életet mentesz, mi élményt adunk!”

Ezzel a felhívással véradásra buzdít a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szervezete. Véradásoddal az életmentés mellett, akár nyerhetsz is!

2024. Augusztus 06. 08:03, kedd | Belföld

Kínai támogatást kap a Liberty Dunaújváros

A Liberty technológiai partnere, a CISDI megkapja a pénzügyi támogatást a dunaújvárosi acélműben megvalósuló nagyberuházáshoz - közölte a Liberty hétfőn az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús