Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Július 31. 14:33, péntek | Helyi
Forrás: gyorietokc.hu

Görbicz Anita szülés utáni pihenője véget ért, újra elkezdett edzeni

Görbicz Anita szülés utáni pihenője véget ért, újra elkezdett edzeni

A nyolchetes Boldizsár anyukája a napokban kezdte el az egyéni edzéseket, miután egy felmérésen vett részt. Anita saját erőnléti edzővel kezdi a futást és a kondit, hogy mielőbb visszanyerje állóképességét, és csatlakozhasson a csapathoz.

"Az a tervem, hogy szeptember 1-ig visszanyerjem az erőnlétemet, amely ahhoz szükséges, hogy újra a csapattal edzhessek." - nyilatkozta. "Szerencsére jó állapotban vagyok, így remélem, ennek nem lesz akadálya. Onnantól kezdve igyekszem mielőbb 100%-os állapotba kerülni, újra összeszokni a csapattal és megismerni az új játékosokat. Szerencsére Boldizsár nagyon jó baba, kiegyensúlyozott, nyugodt, előfordult már, hogy jött velem a konditerembe is."

Kérdésünkre, hogy mit gondol, mikor tud újra pályára lépni, ezt válaszolta: "Mivel még csak pár napja kezdtem az edzéseket, erre még korai lenne válaszolni. Szeptember 1. után, a csapattal közös edzések fényében fogjuk látni, mikor leszek kész a játékra. Mindenesetre célom, hogy mielőbb visszatérjek, hiszen már nagyon hiányzik a labda, a csapat, a játék. Az anyaság egy csodás dolog, de nekem igazán a kézilabdával együtt teljes az életem!" - tette hozzá Anita.

Mi mindenesetre nagyon várjuk őt vissza, és sok sikert kívánunk neki a felkészüléshez!

Bérleteseinket ezúton tájékoztatjuk, hogy az őszi bérletek értékesítése augusztus 3. hétfőfőt a tervek szerint elindul, azonban a meglévő bérletesek online bérletmegújítása csak augusztus 5. szerdától lesz elérhető. Addig a Látógatóközpont áll a szurkolók rendelkezésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.