Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. November 29. 14:45, hétfő | Sport
Forrás: NSO

Görbicz: Hétfőn derül ki, hogy ott lehetek-e az Eb-n

Görbicz: Hétfőn derül ki, hogy ott lehetek-e az Eb-n

Optimális esetben Mátéfi Eszter, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya legkésőbb a vasárnapi, Ukrajna elleni meccs végére tudta volna, milyen névsorral áll kedden a szövetség végső szót kimondó elnöksége elé, ehhez képe

A világklasszis irányító még az első félidő derekán akadhatott össze valakivel, és a bal – tehát nem a lövő – kezén visszahajlott a hüvelykujja. Az első helyszíni vizsgálat szerint meghúzódott vagy elszakadt egy szalag a kezében, így a találkozó után rögtön Győrbe vette az irányt, ahol dr. Balogh Péter, az ETO orvosa megröntgenezte.

„Nem is tudom, mikor történt – nyilatkozta Görbicz Anita a Nemzeti Sportnak. – Kicsit fájt a kezem, de játszottam tovább, aztán amikor bal kézzel meg akartam fogni a labdát és kiesett a kezemből, már sejtettem, hogy nagyobb a baj. Még hétfőn is vizsgálat és konzultáció vár rám, azt követően derül ki, mennyire súlyos a sérülésem, és hogy ott lehetek-e az Európa-bajnokságon."

Egyelőre tehát semmit sem tudni – az viszont majdnem biztos, hogy az irányítónak a legjobb esetben is ki kell hagynia valamennyit a felkészülés hajrájából, így a szövetségi kapitány sem került közelebb a kerethirdetéshez. Kedden mind a tizennyolc játékos jelentkezik Tatán, és csak ott dől el, kik utaznak a kontinensbajnokságra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g